Tiimi

 

Maiju Peltomaa, omistaja

Parturi-kampaaja & ripsiteknikko, 10v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, ennen kaikkea vaalennukset & raidoitukset sekä isot muutostyöt, juhlakampaukset, ripsipidennykset, hiustenpidennykset: sinetit, teipit ja magot sekä kestovärjäykset

“Olen aina ollut iloinen, rehellinen & positiivinen ihminen, ja mun taitoa tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen on kehuttu vuosien alalla olon aikana. Mun isoin intohimo tällä alalla on vaalennukset & ylipäätään vaaleat hiukset, jotka voivat hyvin ja ovat kauniin kiiltävät & terveen näköiset. Mä olen kova oppimaan uutta, ja kehittämään itseäni, edelleen. Mä vaadin monesti itseltäni paljon, haluun loistaa mun työssä ja nauttia elämästä ja ylipäätään elämisestä. Lisäks mä välitän aidosti mun tiimistä ja LUXista, joiden eteen teen paljon töitä liiketyön ulkopuolella, ja toki, ennen kaikkea mä välitän aidosti teistä asiakkaista.

Ootte jokainen lämpimästi tervetulleita penkkiini!” 

Maijun töitä näet:

http://www.instagram.com/hairbymaiju


Jenna Lappi, yrittäjä

Parturi-kampaaja, 6v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset, raidoitukset & isot muutostyöt,  permanentit, hiustenpidennykset: teipit ja magot sekä kestovärjäykset

“Olen iloinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen asiakaspalvelija. Parturi-kampaajaksi olen valmistunut jo v. 2013, ja LUXilla aloitin yrittäjänä helmikuussa 2021. Pidän työssäni siitä, että saan tavata erilaisia ihmisiä. Mun lempparipuuhaa ovat raidoitukset ja vaalennukset sekä myös miesten hiustenleikkaukset! Koska mäkin haluun oppia koko ajan uutta ja kehittää itteeni tällä alalla jopa suurestikin, haluun ja pyrin käymään koulutuksissa niin usein kuin on vain mahdollista! Ne ovat ihan loistopäiviä liiketyön ohessa.

Mutta ennen kaikkea, Terveluloa penkkiin ! Nähdään!”

Jennan töitä näet:

http://www.instagram.com/jennaellimariahair

Roosa Vänskäyrittäjä

Parturi-kampaaja, 6v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, yksinkertaiset kampaukset, vaalennukset, raidoitukset & isot muutostyöt,  permanentit, kestovärjäykset

”Mun intohimo tässä työssä on se, että saan tehdä jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn lopputuloksen. Ja tietenkin jos pääsen haastamaan itseäni, se on vielä palkitsevampaa. Viihdyn ihmisten parissa, tykkään höpötellä ja oon positiivinen persoona, mutta osaan myös olla kuuntelijan roolissa. Mulle on tärkeetä se, että mun asiakkaat tietää jo tullessaan saavansa hyvännäköiset hiukset ja laadukkaan palvelukokonaisuuden. Pidän tällä alalla kouluttautumista erittäin tärkeänä, jotta pystyy kehittämään omaa ammattitaitoaan. 

Oot todella lämpimästi tervetullut mun penkkiin, nähdään LUX :issa!”

Roosan töitä näet:

 

http://www.instagram.com/hairbyroosamaria

 

Mira Ekblad, yrittäjä

Kosmetologi, 1v alalla

ALOITTAA 2.1.2023

Kasvohoidot, sokeroinnit, Lash- & Brow Liftit. 

”Koen vihdoin olevani unelma-ammatissani saadessani työskennellä kauneudenhoidon parissa, vaikka vasta valmistuin kesällä -22 kosmetologiksi!
Nautin työstäni, koska voin tarjota ja antaa asiakkalle hänelle yhdessä mietityn ja ammattitaidoilla toteutetun hemmotteluhetken.  Hoidon aikana voidaan toki vaihdella kuulumisiakin, tai sitten nauttia vaikka vain hiljaisuudesta.
Erityisesti pidän kasvohoitojen tekemisestä.

Odotan innolla pääseväni työskentelemään niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden parissa.”

Miran töitä näet:

http://www.instagram.com/kauneus_mira

 

Tia Palonen, yrittäjä

Parturi-kampaaja & ripsiteknikko, 5v alalla

ALOITTAA 2.1.2023

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset, raidoitukset, permanentit, kampaukset, ripsipidennykset, kestovärjäykset ja hiustenpidennykset: teipit ja sinetit

”Helouu! Mä oon iloinen ja ystävällinen persoona, joten mä tulen myös hyvin juttuun kaikkien kanssa ihan vauvasta vaariin. Parturi-kampaajaksi mä valmistuin -18 ja ripsiä mä olen tehnyt -17 vuodesta saakka! Tää ala on lähellä sydäntä, sillä mä rakastan tehdä ripsiä, tuuheita ennen kaikkea, ja palvella asiakkaita myös kampaamopuolella erilaisten muutostöiden parissa! Kouluttautumista tällä alalla pidän myös erityisen tärkeänä, jotta kehittyy.

Lämpimästi tervetuloa minulle asiakkaaksi!”

Tian töitä näet:

 

http://www.instagram.com/hairandlashesbytia