Tiimi

Maiju Peltomaa, omistaja

Parturi-kampaaja & ripsiteknikko, 9 vuotta alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, ennen kaikkea vaalennukset & raidoitukset sekä isot muutostyöt, juhlakampaukset, ripsipidennykset, hiustenpidennykset ja kestovärjäykset

“Olen aina ollut iloinen, rehellinen & positiivinen ihminen, ja mun taitoa tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen on kehuttu vuosien alalla olon aikana. Mun isoin intohimo tällä alalla on vaalennukset & ylipäätään vaaleat hiukset, jotka voivat hyvin ja ovat kauniin kiiltävät & terveen näköiset. Mä olen kova oppimaan uutta, ja kehittämään itseäni, edelleen. Mä vaadin monesti itseltäni paljon, haluun loistaa mun työssä ja nauttia elämästä ja ylipäätään elämisestä. Lisäks mä välitän aidosti mun tiimistä ja LUXista, joiden eteen teen paljon töitä liiketyön ulkopuolella, ja toki, ennen kaikkea mä välitän aidosti teistä asiakkaista.

Ootte jokainen lämpimästi tervetulleita penkkiini!” 

Maijun töitä näet:

http://www.instagram.com/hairbymaiju


Jenna Lappi, yrittäjä

Parturi-kampaaja, 3 vuotta alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset, raidoitukset & isot muutostyöt,  permanentit, kestovärjäykset

“Olen iloinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen asiakaspalvelija. Parturi-kampaajaksi olen valmistunut jo v. 2013, ja LUXilla aloitin yrittäjänä helmikuussa 2021. Pidän työssäni siitä, että saan tavata erilaisia ihmisiä. Mun lempparipuuhaa ovat raidoitukset ja vaalennukset sekä myös miesten hiustenleikkaukset! Koska mäkin haluun oppia koko ajan uutta ja kehittää itteeni tällä alalla jopa suurestikin, haluun ja pyrin käymään koulutuksissa niin usein kuin on vain mahdollista! Ne ovat ihan loistopäiviä liiketyön ohessa.

Mutta ennen kaikkea, Terveluloa penkkiin ! Nähdään!”

Jennan töitä näet:

http://www.instagram.com/jennaellimariahair


 

Noora Laukkanen, yrittäjä

Parturi-kampaaja & meikkaaja-maskeeraja, 2 vuotta alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset, raidoitukset, permanentit, kestovärjäykset, kampaukset, meikkaukset

“Olen meistä kolmesta varmaan se rauhallisin! Olen myös positiivinen ja ajattelen asiakkaiden parasta, niinkuin meistä toki kaikki. Mun lempitöihin kuuluvat hiusten vaalentamisen lisäksi monivärjäykset sekä isot värimuutokset. Myös meikkaukset ja kampaukset ovat lähellä sydäntäni! Jo opiskellessani meikkaajaksi Englannissa, innostuin erilaisten kampausten tekemisestä, mikä johti sitten siihen että jatkoin opiskeluista parturi-kampaajaksi palattuani Suomeen.”

Nooran töitä näet:

http://www.instagram.com/mhn.beauty