Tiimi

Olemme tiivis työporukka, ja haluammekin olla parhaita juuri siinä mitä me tehdään! Kouluttaudumme säännöllisesti, ja käytämme kampaamopuolen liiketyössä paljon uusia hius- ja väritekniikoita sekä haluamme tarjota uusia hiusten suoja- & hoitotuotteita juuri Sinulle, jotta voimme taata entistä vaaleampaa ja vieläkin parempi kuntoisempaa, hyvinvoivaa hiusta! Sekä ennen kaikkea, haluamme olla jatkossa entistä tunnetumpia vaalennusten ja vaaleiden hiusten erikoisliikkeenä Keski-Suomessa! Kauneuspuolella ylläpidämme ammattitaitoamme kouluttautumalla ja käytämme laadukkaita tuotteita ja tarvikkeita, jotta voimme panostaa entistä paremmin yksilölliseen hoitoon Juuri Sinulle!

Tässä me olemme:

 

Maiju Peltomaa, omistaja

Parturi-kampaaja & ripsiteknikko, 12v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset & raidoitukset sekä isot muutostyöt, juhlakampaukset, ripsipidennykset, lash&brow liftit, hiustenpidennykset: sinetit, teipit ja magot sekä kestovärjäykset

”Olen aina ollut iloinen, aito & positiivinen ihminen, ja mun taitoa tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen on kehuttu vuosien alalla olon aikana. Mun isoin intohimo tällä alalla on vaalennukset & ylipäätään vaaleat hiukset, jotka voivat hyvin ja ovat kauniin kiiltävät & terveen näköiset. Mä olen kova oppimaan uutta, ja kehittämään itseäni, edelleen. Mä tykkään puhua ja kertoa alaan liittyvistä asioista, yrittäjyydestä ja mä haluan nähdä aina kaikessa jotain hyvää. Mä vaadin monesti itseltäni paljon, haluun loistaa mun työssä ja nauttia elämästä ja ylipäätään elämisestä. Lisäks mä välitän aidosti mun tiimistä ja LUXista, joiden eteen teen paljon töitä liiketyön ulkopuolella, ja toki, ennen kaikkea mä välitän aidosti teistä asiakkaista.

Ootte jokainen lämpimästi tervetulleita penkkiini!”

Maijun töitä näet:

 http://www.instagram.com/hairbymaiju

 

Jenna Lappi, yrittäjä

Parturi-kampaaja, 7v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset & raidoitukset sekä isot muutostyöt, permanentit, hiustenpidennykset: teipit ja magot sekä kestovärjäykset

“Olen iloinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen asiakaspalvelija. Parturi-kampaajaksi olen valmistunut jo v. 2013, ja LUXilla aloitin yrittäjänä helmikuussa 2021. Pidän työssäni siitä, että saan tavata erilaisia ihmisiä. Mun lempparipuuhaa ovat raidoitukset ja vaalennukset sekä myös miesten hiustenleikkaukset! Koska mäkin haluun oppia koko ajan uutta ja kehittää itteeni tällä alalla jopa suurestikin, haluun ja pyrin käymään koulutuksissa niin usein kuin on vain mahdollista! Ne ovat ihan loistopäiviä liiketyön ohessa.

Mutta ennen kaikkea, Terveluloa penkkiin ! Nähdään!”

Jennan töitä näet:

http://www.instagram.com/jennaellimariahair

Roosa Vänskä, yrittäjä

Parturi-kampaaja, 7v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset & raidoitukset sekä isot muutostyöt, hiustenpidennykset: teipit, permanentit, kestovärjäykset

”Mun intohimo tässä työssä on se, että saan tehdä jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn lopputuloksen. Ja tietenkin jos pääsen haastamaan itseäni, se on vielä palkitsevampaa. Viihdyn ihmisten parissa, tykkään höpötellä ja oon positiivinen persoona, mutta osaan myös olla kuuntelijan roolissa. Mulle on tärkeetä se, että mun asiakkaat tietää jo tullessaan saavansa hyvännäköiset hiukset ja laadukkaan palvelukokonaisuuden. Pidän tällä alalla kouluttautumista erittäin tärkeänä, jotta pystyy kehittämään omaa ammattitaitoaan. 

Oot todella lämpimästi tervetullut mun penkkiin, nähdään LUX :issa!”

Roosan töitä näet:

http://www.instagram.com/hairbyroosamaria

 

Tia Palonen, yrittäjä

Parturi-kampaaja & ripsiteknikko, 5v alalla

Hiustenleikkaukset ja -värjäykset, vaalennukset, raidoitukset, permanentit, kampaukset, ripsipidennykset, kestovärjäykset ja hiustenpidennykset: teipit ja sinetit

”Helouu! Mä oon iloinen ja ystävällinen persoona, joten mä tulen myös hyvin juttuun kaikkien kanssa ihan vauvasta vaariin. Parturi-kampaajaksi mä valmistuin -18 ja ripsiä mä olen tehnyt -17 vuodesta saakka! Tää ala on lähellä sydäntä, sillä mä rakastan tehdä ripsiä, tuuheita ennen kaikkea, ja palvella asiakkaita myös kampaamopuolella erilaisten muutostöiden parissa! Kouluttautumista tällä alalla pidän myös erityisen tärkeänä, jotta kehittyy.

Lämpimästi tervetuloa minulle asiakkaaksi!”

Tian töitä näet:

http://www.instagram.com/hairandlashesbytia

 

 

Roosa Pekkarinen, yrittäjä

Ripsiteknikko, 1v alalla. Kosmetologi-opiskeilija (palvelutarjonta lisääntyy opintojen edetessä)

Ripsipidennykset: klassiset & volumet, brow liftit, kestovärjäykset ja kasvohoidot

”Mooi! Minä(kin) olen Roosa, puhelias savolainen tapaus. Olen aikaisemmalta ammatiltani lähihoitaja, joten asiakkaitten kanssa työskenteleminen on mulle tuttua! Tykkään ripsiajoilla höpötellä asiakkaiden kanssa, mutta multa onnistuu myös kuuntelijan rooli tai voidaan olla vaikka ihan hiljaakin jos siltä tuntuu. <3 Tykkään kokeilla uusia tyylejä sekä leikkiä väreillä. Parasta tässä työssä on ihanat asiakkaat ja jatkuva uuden oppiminen.

Millaiset ripset tehtäisiin Just Sulle? Nähdään LUXilla!”

http://www.instagram.com/beautybyroosa_