Yritys

Mikä on LUX?

Elokuussa 2018 LUX sai alkunsa (nimi muuttui LUXiksi noin puolen vuoden päästä aloituksesta), kun nykyinen omistaja, Maiju, vuokrasi silloisen kollegansa kanssa kyseisen liiketilan, missä oli toiminut parturi-kampaamo jo ainakin 70-luvulta lähtien. Liiketila tunnettiin aiemmin Parturi-Kampaamo Sirpana.

Liiketilassa on ollut myös kukkakauppa 80-luvulla, jolloin liiketila oli vielä kahdessa osassa, joita yhdisti yhteinen takahuone. 90-luvulla liiketilat yhdistyivät yhdeksi isommaksi tilaksi, jossa kampaamon omistaja, Sirpa, työskenteli niin parturina kuin kampaajanakin.

2000-luvun alussa Sirpan tytär, Maria, aloitti kampaamossa työskentelyn oppisopimuksella ja niin ikään jatkoi kampaamon pyörittämässä liiketilassa siihen saakka, kunnes Maiju vuokrasi tilan silloisen kollegansa, Janitan kanssa.

 

Ison muutoksen LUX koki vuosien 2020-2021 vuodenvaihteessa Janitan jättäytyessä pois alalta, ja Maijun jäädessä yksin pyörittämään Kampaamo LUXia.

ennen remonttia

Tammikuussa -21 liiketila remontointiin nykyaikaisemmaksi ja modernimmaksi lähes lattiasta kattoon. Samalla LUX – brändi vietiin uudelle tasolle, ja yritystä lähdettiin uudella tavalla kehittämään ja kasvattamaan entistä tunnetumpana kampaamona niin, että LUX tunnettaisiin lähitulevaisuudessa ensimmäisenä vaalennusten ja vaaleiden hiusten erikoisliikkeenä Keski-Suomessa!

remontin jälkeen

Remontin valmistuttua liiketilassa alkoi armoton markkinointi ja LUXin kehittäminen ja tunnettavuuden kasvattaminen mm. sosiaalisessa mediassa, jossa uudistunutta brändiä ja uusia ideoita, asioita, jopa kannanottoja tuotiin / tuodaan esille unohtamatta LUXin huikeita tiimiläisiä! Kevään aikana brändäys vahvistui entisestään, vaikka kampaamon omistaja, Maiju, nautti vielä äitiyslomapäivistään kaksospoikiensa kanssa kotona. Tiimiläiset tekivät loistotyötä, ja tekevät edelleen, ja jaksoivat, ja jaksavat edelleen, välittää asiakkaistaan, jotka ovat jokaiselle LUXlaisille tärkeitä. Asiakkaat ovat ne meidän ykkösjuttu!

Jokainen meistä tiimiläisistä haluaa tehdä laadukasta työjälkeä ja kehittää itseään niin parempana asiakaspalvelijana kuin kampaajanakin, sillä pyrimme ja haluamme lisäkouluttautua kolme, jopa neljä kertaa vuodessa ainakin! Ellei jopa useammin! Me työskentelemme suurella sydämellä, ilolla ja ennenkaikkea sillä ammattitaidolla, jota kasvatamme koko ajan liiketyötä tehdessämme sekä koulutuksissa käyden ja oppien uusia niksejä, kikkoja, reseptejä, asiakastyytyväisyyttä ja niin edelleen. Me välitämme Teistä asiakkaista aidosti, ja haluamme luoda Teille nyt ja tulevaisuudessa unelmienne hiuksia vaalien hyväkuntoisuutta, kiiltoa, upeita sävyjä ja lopputuloksia sekä ennen kaikkea hyvää ja laadukasta palvelua täydellä sydämellä!

 

“Invest in your hair, It’s the crown you never take off.”

Jokainen on meille lämpimästi tervetullut!