Yritys

Mikä on LUX?

Elokuussa 2018 LUX sai alkunsa (nimi muuttui LUXiksi noin puolen vuoden päästä aloituksesta), kun nykyinen omistaja, Maiju, vuokrasi silloisen kollegansa kanssa Puistokadulta liiketilan, missä oli toiminut parturi-kampaamo jo ainakin 70-luvulta lähtien. Liiketila tunnettiin aiemmin Parturi-Kampaamo Sirpana.

2000-luvun alusta Sirpassa työskenteli Maria siihen saakka, kunnes Maiju vuokrasi tilan silloisen kollegansa, Janitan kanssa.

Ison muutoksen LUX koki vuosien 2020-2021 vuodenvaihteessa Janitan jättäytyessä pois alalta, ja Maijun jäädessä yksin pyörittämään Kampaamo LUXia. Samalla LUX – brändi vietiin uudelle tasolle, ja yritystä lähdettiin uudella tavalla kehittämään ja kasvattamaan entistä tunnetumpana kampaamona niin, että LUX tunnettaisiin lähitulevaisuudessa ensimmäisenä vaalennusten ja vaaleiden hiusten erikoisliikkeenä Keski-Suomessa!

Uudistumisen myötä alkoi armoton markkinointi ja LUXin kehittäminen ja tunnettavuuden kasvattaminen mm. sosiaalisessa mediassa, jossa uudistunutta brändiä ja uusia ideoita, asioita, jopa kannanottoja tuotiin / tuodaan esille unohtamatta LUXin huikeita tiimiläisiä! Kevään -21 aikana brändäys vahvistui entisestään, vaikka kampaamon omistaja, Maiju, nautti vielä äitiyslomapäivistään kaksospoikiensa kanssa kotona. Tiimiläiset tekivät loistotyötä, ja tekevät edelleen, ja jaksoivat, ja jaksavat edelleen, välittää asiakkaistaan, jotka ovat jokaiselle LUXlaisille tärkeitä. Asiakkaat ovat ne meidän ykkösjuttu!

Puistokadun liiketila alkoi käymään meille LUXlaisille kuitenkin ahtaaksi, sekä keväisin ja kesäisin liiketila oli todella kuuma. Emmekä saaneet lupaa ilmalämpöpumpun asennukseen, joten mielessä alkoi pyörimään ajatus uudesta liiketilasta. Ajatusta pyöriteltiin ja mietittiin. Eikä aikaakaan kun 200metrin päästä löytyi upea, iso, loistosijainnilla oleva liiketila, jossa Anne Linden-Nuottala oli toiminut yrittäjänä vuosikymmeniä!

Ja niin, ensin oli tarkoitus lähteä tilaan vuokralle mutta mikä parasta, LUXin omistaja, Maiju, saikin lopulta liiketilan ostettua itselleen! Yliopistonkatu 44.

Uusi tila remontointiin ja päivitettiin LUX-brändin näköiseksi sekä ison tilan myötä toimintaa pystyttiin laajentamaan myös kauneudenhoitopuolelle! Nyt meillä onkin kasassa huippu tiimi uudessa tilassa, jonne ensimmäinen asiakas avasi oven 2.1.2023. Ja edelleen jokainen meistä tiimiläisistä haluaa tehdä laadukasta työjälkeä ja kehittää itseään niin parempana asiakaspalvelijana, kosmetologina kuin kampaajanakin sillä pyrimme ja haluamme lisäkouluttautua kolme, jopa neljä kertaa vuodessa ainakin! Ellei jopa useammin!

Me työskentelemme suurella sydämellä, ilolla ja ennenkaikkea sillä ammattitaidolla, jota kasvatamme koko ajan liiketyötä tehdessämme sekä koulutuksissa käyden ja oppien uusia niksejä, kikkoja, reseptejä, asiakastyytyväisyyttä ja niin edelleen. Me välitämme Teistä asiakkaista aidosti, ja haluamme luoda Teille nyt ja tulevaisuudessa unelmienne hiuksia vaalien hyväkuntoisuutta, kiiltoa, upeita sävyjä ja lopputuloksia sekä ennen kaikkea hyvää ja laadukasta palvelua täydellä sydämellä!

“Invest in your hair, It’s the crown you never take off.”

Jokainen on meille lämpimästi tervetullut!